Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Horváth Kulcsosház
Cím: 2643 Diósjenő, Dózsa Gy.út 17Email: djhorvath@t-online.hu
Web: www.horvathkulcsoshaz.huTelefon: 06-30/ 234-4640, 06-35/ 525-030
Gps: 47.9436100 , 19.0418060

Bemutatkozás

A Horváth Kulcsosház Észak-Közép-Magyarországon, Diósjenõn található, egy 1912-ben épült parasztház felújítása és átalakítása után vált alkalmassá vendégfogadásra. A rendbehozatal során gondosan ügyeltünk arra, hogy a régi építészeti megoldások megmaradjanak, így az épület szinte eredetinek mondható. Megõriztük az udvaron található gémeskutat, amely most is mûködõképes. Az épületen belül megtartottuk a gerendás mennyezetet és a tornácot.
Az apartmanok egy nagy udvaron állnak, ahol grillezési, szalonnasütési lehetõséget biztosítottunk. Az udvaron -a kerti bútorok mellett- egy fedett pihenõhely is van, mely alatt tíz-tizenöt személy kényelmesen elfér.
Az udvaron a gépkocsik elhelyezésére is van lehetõség.
Diósjenõ megközelíthetõ Budapestrõl a Nyugati pályaudvarról Vác felé induló személyvonattal, Vácon azonban át kell szállni a Balassagyarmat felé közlekedõ vonatra, amely megáll Diósjenõn. Személygépkocsival a 2-es vagy 2/A jelû fõúton lehet eljutni.Udvarrészlet
Diósjenõ a Börzsöny hegység keleti oldalán található. A természetet és a kirándulást kedvelõk szép túrákat szervezhetnek a hegyek közé.
A faluhoz tartozik egy kb. 50 holdas horgásztó, ahol a horgászatot kedvelõk hódolhatnak szenvedélyüknek. Található a faluban egy feszített víztükrû strand is, mely a nyári szezonban látogatható.


Reméljük, sikerült felkelteni kedves leendõ és visszatérõ vendégeink érdeklõdését a Horváth Kulcsosház iránt és elõre is kellemes pihenést, tartalmas idõeltöltést kívánva várjuk szeretettel Önöket január elsejétõl december harmincegyedikéig!


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink