Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Békástó Panzió , Kemping és Étterem
Cím: 2643 Diósjenő, Táncsics Mihály u. 24.Email: bekaspanzio@gmail.com
Web: www.bekasto.huTelefon: 0670-611-9300, 0635-364-461
Fax: 0635-364-462Gps: 47.9282296 , 19.1240047

Bemutatkozás

Diósjenõn festõi szép környezetben várunk minden kedves vendéget. Családias hangulatú panziónkban különös figyelmet fordítunk arra, hogy vendégeink jól érezzék magukat, és minél kellemesebb kikapcsolódásban legyen részük. A családok, vagy a pihenni vágyó üzletemberek, akik a nagyváros nyüzsgésébõl keresnek megnyugvást egy távoli, csendes helyen - mind megtalálják a számukra megfelelõ programot. Kertünkben egy kis halastó várja a horgászni kedvelõket, de akik a nagyobb kihívást kedveli, azoknak saját stégünket tudjuk felajánlani a jenei horgásztavon. Az egykori gazdasági udvar, ma egy hektáros park, ahol a gyümölcsfák árnyat adnak a sátraknak és a lakókocsiknak. Halastavunk mellett játszótér, szalonnasütõ, füves focipálya várja a látogatókat.

Panziónk egész évben üzemel. Panziónkban a 7 apartman és 4 szoba mindegyike külön fürdõszobával rendelkezik. A szobák Tv-vel, rádióval vannak felszerelve. A földszinten található 4 szoba, melybõl 3 igény szerint egymásba nyitható. Az alsó 4 szobához külön kis társalgó tartozik. Apartmanjainkhoz hûtõvel, fõzõlappal, mikrohullámú sütõvel felszerelt konyha tartozik. Vendégeink részére tányérokat, edényeket, poharakat is biztosítunk. Nászutas lakosztályunk rusztikus bútorzatával, sarokkádas fürdõszobájával teszi még meghittebbé a nálunk töltött éjszakát.

Kempingünkben a napos és az árnyas sátorhelyek egyaránt megtalálhatóak. Nyitva tartás: Egész évben! Kempingünk összkomfortos, hideg - meleg víz, 220 Volt csatlakozás, zuhanyzó, nõi - férfi illemhely. Bogrács és szalonnasütési lehetõség, játszótér, focipálya.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink